Jak využíváme cookies

Spoločnosť Pucle s.r.o, so sídlom: Hodžova 79, 911 01 Trenčín, Slovenská republika, IČO: 51109581, zapísaná v Obchodný register Okresného súdu Trenčín, Vložka číslo 35314/R, webové sídlo: www.puclepucle.com (ďalej len „prevádzkovateľ“) užíva na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenie reklamy, prispôsobenie zobrazenie webových stránok www.puclepucle.com.

Společnost Pucle s.r.o., se sídlem: Hodžova 79, 911 01 Trenčín, Slovenská republika, IČ: 51109581, zapsaná v Obchodním rejstřík Okresního soudu Trenčín, vložka číslo 35314 / R, webové sídlo: www.puclepucle.cz (dále jen „provozovatel“) užívá na této webové stránce cookies, které jsou zde použity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.puclepucle.cz.

Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho súhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelem služeb a platforem Google a Facebook. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sběr dat o chování návštěvníků webu. Zběr údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z iniciativy návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním při návštěvě webové stránky a zobrazení pop up okna s názvem „cookies“ znějícím následovně:

„Provozovatel webu, společnost pucle sro se sídlem: Hodžova 79, 911 01 Trenčín, Slovenská republika, IČ: 51109581, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a na analytické účely av případě vašeho souhlasu také pro retargeting. “

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále při jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním dat souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány především prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sklizené cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

– požadovat od nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

– požadovat od nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

– požadovat od nás vymazání těchto osobních údajů,

– společnost výmaz vykoná, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost Pucle s.r.o .. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Typ: Cookies třetích strán

Název: Google Analytics

Účel: Získání statistických informácí

Expirace: Podle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

​Typ: Cookies třetích strán

Název: Google Adwords

Účel: Identifikace v rámci reklamní sítě Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

Expirace: 540 dní

Typ: Cookies třetích strán

Název: Pixel Facebook

Účel: Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné zacílení reklamy (retargeting)

Expirace : 180 dní



Přečtěte si více o Spracovávaní o ochraně vašich osobních údajů