Recenze od vás

Přečtěte si doporučení od našich spokojených zákazníků. Jsme velmi šťastní, že Pucle dělají radost a častokrát slouží právě jako ten nejlepší dárek 🙂

Pucle
5.0
Based on 30 reviews
powered by Facebook
Viktória Franc
Viktória Franc
2021-02-01T17:50:07+0000
S pucle sa dá stráviť čas veľmi príjemne, a na konci vás čaká nádherný výsledok! 🙂
Mirka Patkova
Mirka Patkova
2020-10-19T12:15:31+0000
Prekrásne 🌿 Izbovky 🌿 sme kúpili mamine po týdňoch sľubov, že jej nad zelený gauč v kuchyni prinesieme... trendy dekoráciu. Zamilovala sa do nich na prvý pohľad❤️ Už len zážitok z rozbaľovania tubusu - drevený rám, biele bavlnené vrecko s dielikmi - žiadna prvoplánovka, krásne premyslené ✅ Telefonát "Som nevyspatá, zabudla som sa pri Pucliach do noci", považujte v tomto prípade za kompliment💅Ďakujeme a prajeme veľa nádpadov a inšpirácie do nových diel roztrúsených v dielikoch 💪celá recenzia
Sim Prekop
Sim Prekop
2020-07-31T17:24:05+0000
Maria Corejova
Maria Corejova
2020-06-23T21:28:14+0000
Pucle su skvelé, lebo ich s láskou vytvárajú skvelé baby! Radosť spolupracovať😊👍
Natália Jurčíková
Natália Jurčíková
2020-06-17T09:27:26+0000
pre zvedavých a hier chtivých ľudí je tento krásny produkt ako stvorený! 🙂 mať na stene kus umenia od... slovenského ilustrátora, ktorý si sami postavíte a dáte do rámu a zároveň si ho viete vždy rozobrať a opätovne skladať. super nápad, super prevedenie a hra nikdy nekončí! 🙂celá recenzia
Lucka Petrovičová
Lucka Petrovičová
2020-06-13T20:55:02+0000
Veľmi dlho som túžila mať Pucle. Krásne, dizajnové, slovenské a neanonymné. Podarilo sa a Mapa snov je viac ako... dokonalá 🤗 skvelý darček pre malých aj veľkých 🤗celá recenzia
Miriam Halamičková
Miriam Halamičková
2020-06-13T11:27:37+0000
There is no puzzle like Pucle! Even the parents are willing to sort and put them together again and again. Thank you... also for your help with our missing pieces. It is clear, that Pucle were the missing piece at are home until now.celá recenzia
Lýdia Bučeková
Lýdia Bučeková
2020-06-12T10:20:58+0000
Skladačka povýšená na umenie. Kvalitný, znovuskladateľný produkt.Bezkonkurenčný! Fantastická práca,... fantastických a usilovných ľudí.Made with love!celá recenzia
Veronika Čechová
Veronika Čechová
2020-06-10T16:55:26+0000
Už si presne nepamätám kde a kedy som Pucle objavila, ale som neskutočne rada, že sa tak stalo. Bolo to... ešte v ich úplných začiatkoch a doteraz sa musím ovládať aby som doma nemala každý nový motív. Či už pre seba, alebo pre syna 🙂 Máme ich doma už sedem! Veľmi nám totiž na trhu chýbali puzzle s neopozeranými obrázkami (všade iba samé Disney, Monet a podobne). Dievčatá mali úžasný nápad ukázať tvorbu súčasných šikovných a neopozeraných ilustrátorov a autorov nielen zo Slovenska. Navyše možnosť dať puzzle do rámika bez lepenia, kedykoľvek ich zvesiť zo steny a skladať opäť je výborná vec! Za Pucle je cítiť veľa nadšenia a ručnej práce a už sa nevieme dočkať ďaľších “tisícok”. Veronika & Vincentcelá recenzia
Stonka Melónová
Stonka Melónová
2020-06-09T10:51:26+0000
Máme doma Ráno v meste a Skleník a tie motívy zbožňujem. Tak trochu oslobodenie po všetkých tých palmách,... zemeguliach a šteniatkach. Na Pucloch mám najradšej ich jednoduché zarámovanie a odrámovanie a pekné motívy, podľa mňa lego a puzzle sú základ každej detskej izby. Baby, držím vám palce a teším sa na ďalší kúsok do zbierky. Teda deti sa tešia 🙂celá recenzia
Miroslav Tomaškovič
Miroslav Tomaškovič
2020-06-07T18:13:49+0000
Teda leňochod dal zabrať, ale podarilo sa, tak ako niekoľko ďalších motívov... skvelý výber tém, odporúčam... každému. Výborný nápad, držím palce Leni a Baška, som vašim fanúšikom.celá recenzia
Marek Petrík
Marek Petrík
2020-05-28T09:37:58+0000
az dokial som nespoznal pucle a dievcata ktore za tym stoja, netusil som ze skladanie pucli sa da posunut na vyssiu... uroven - vzdy originalny dizajn od slovenských grafikov, precizne prevedenie, a k tomu aj rozoberatelny rám ... ak hladate obraz do bytu ktory si aj sami vyrobite alebo zábavu pri skladani urcite odporucam tieto milé baby a ich nápad 🙂celá recenzia
Lenka Tóthová
Lenka Tóthová
2020-05-28T08:42:56+0000
Výborný nápad, pri ktorom človek zrelaxuje a oddýchne, a po zložení sa teší, že za 5 minút môže obrázok... visieť na stene :)nie je to len tuctový plagát, ale každý obrázok má dušu, myšlienku a robí nádherné teplo domova:) škoda, že už nemám veľa volných stien 🙂celá recenzia
Martin Gajdos
Martin Gajdos
2020-05-28T08:00:12+0000
Jediné pucle pre mňa. Mega ilustrácie ktoré sú zároveň kusom umenia, od mega slovenských ilustrátorov,... ktorých máš šancu aj spoznať, žiadna trápna fotobanka, mega rámik na zavesenie, mega servis od dievčať z Puclí. Čo viac chceš 🤷‍♂️❓celá recenzia
André Ribeiro
André Ribeiro
2020-05-27T16:49:16+0000
Amazing product! Had a lot of fun assembling the puzzle with my godson ! the designs/drawings are amazing and... amazingly fit for all ages !definitely recommend! keep up the good work 😀celá recenzia
Adriana Kendra Taxi
Adriana Kendra Taxi
2020-05-27T13:34:30+0000
Famózne a úžasne!:) vždy keď sa vraciam na Slovensko sa teším, že si môžem kúpiť nový design. Mám malú... sesternicu a každé Vianoce jej kúpim nové pucle ktoré potom postavíme spolu a vymýšľame príbehy ktoré sa deju na obrázku. Som za podporu umenia a veľmi sa mi páči, že tieto ženy našli spôsob ako priniesť krásne design-y do našich domov. Tlač a rám sú veľmi klalitne! Odporúčam každému od malých po veľkých!💜💋celá recenzia
Martina Novotová
Martina Novotová
2020-05-26T10:14:40+0000
Dokonalý nápad, ako prirodzene dostať kvalitné slovenské umenie bližšie do bežného života. Okrášli steny,... rozhýbe mozog, poteší oči. 100% TOP darček, skvelý zákaznícky prístup. ĎAKUJEM!celá recenzia
Renata Zapletalová
Renata Zapletalová
2020-04-18T17:47:28+0000
Obrázek je krásně barevný a zarámování byla otázka pěti minut, super! 🙂
Vitor Moreira
Vitor Moreira
2019-11-15T15:11:19+0000
This is just great, I got my first one as a gift and now I can t stop, I love to assemble them and to have them... decorating my office, the only problem now is that I am running out of walls to hang them and awesome new motifs keep coming in, thank.you so much for this awesome product.celá recenzia
Barbora Fodorová
Barbora Fodorová
2019-11-11T17:27:20+0000
Najkrajší únik od reality, najkrajší darček a najkrajšie umenie na stenu! Kto potrebuje trochu vypnúť, trochu... rozmýšlať alebo zabaviť svoje deti - pucle! Sú fakt super 🦉celá recenzia
Janka Tilandyova
Janka Tilandyova
2019-11-03T07:16:36+0000
Zábava pre malých aj veľkých a krásny obraz na stenu 😍
Gabika Fraňová
Gabika Fraňová
2019-11-02T20:16:10+0000
Perfektna myšlienka, motívy pre malých aj veľkých. Oceňujem ručnú prácu pri výrobe a ekologické myslenie... 🙂 super originálny darčekcelá recenzia
Zdeněk Sakitch Báňa
Zdeněk Sakitch Báňa
2019-11-02T09:53:52+0000
Nejlepší výběr motivů. Prostě pucle, které si chceš i pověsit na zeď. 🤘🧩
Lukrécia Luki
Lukrécia Luki
2019-11-02T09:44:12+0000
Ďakujem za super radu na darček!Pucle sú presne to, čo môžete kúpiť komukolvek na akýkolvek sviatok. Či je... to malý bratranec ktorý má narodeniny, svadobný dar kamarátom, babičke na Vianoce či mame ku dňu matiek. Majú vela dizajnov a velkostí, takže si vyberie každý. A ak kúpite pucle s rámom a zápáčia sa (komu by aj nie), tak na ďalšiu príležitosť dokúpite len pucle bez rámu a môžete si ich meniť.A toto je na tom najlepšie! Ak sa jeden dizajn opozerá, zložíte ho naspať do vrecúška, poskladáte pucle druhé a zacvaknete do rámu. Žiadne lepenie, žiaden prach v škárach, žiadne zháňanie podložiek na ktorých skaldáte. Všetko je v tubuse.A že viete prázdny tubus vrátiť a dostanete zlavu na ďalšie, je len čerešnička na torte.A ešte-máte doma umenie-a to chceš!celá recenzia
Kristina Drmolova
Kristina Drmolova
2019-11-02T09:37:59+0000
Krasne a originalne obrazky. Kvalitny material. Za mna top 🔝
Tomas Horbaj
Tomas Horbaj
2018-12-25T10:27:17+0000
great idea, very nice and colourful, ideal present
Eva Rjabininová
Eva Rjabininová
2018-09-14T22:26:27+0000
Robert Ash Tray
Robert Ash Tray
2018-06-01T16:19:42+0000
We loved it! Finished "Isola Bella" in two sessions and now to hang it on the wall:) Definitely recommended, this is... pucle for the 21st century!! 😀celá recenzia
Nat Gálisová
Nat Gálisová
2017-12-08T14:13:08+0000

Chcete nám i vy nechat recenzi? Přidejte ji prostřednictvím naší Facebookové stránky v části Recenze.